Pieni hetki, lataa sisältöä...

Kotisivut

Responsiiviset nettisivut yrityksille ja yhteisöille.
Etusivu / Palvelut / Kotisivut

Toimivat kotisivut yrityksille ja yhteisöille

Ovatko yrityksenne omat kotisivut responsiiviset ja toimivat kaikilla laitteilla? Löytyykö nettisivuilta riittävästi tietoa yrityksestä ja sen palveluista? Tarjoaako sivusto hyvän käyttäjäkokemuksen? Nämä kysymykset ovat isossa roolissa määritettäessä sivuston arvoa sen käyttäjälle. Kielteisesti edellä mainittuihin kriteereihin vastaavat kotisivut eivät ainakaan paranna yrityksestä tai sen tuotteista saatavaa mielikuvaa.

Ota yhteyttä, niin tehdään yksilöllinen kotisivun kartoitus ja mietitään minkälainen nettisivusto vastaisi parhaiten juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

HUOM! Tutustu myös kotisivun hakukoneoptimointiin ja miten sen avulla voidaan nostaa yrityksen sivuston näkyvyyttä Googlen ilmaisissa hakutuloksissa.

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti

Kun haluatte antaa yrityksestänne uskottavan ja luotettavan kuvan heti ostoprosessin alkuvaiheessa, niin yrityksen verkkosivuston on oltava ajan tasalla. Vanhentuneet ja epäkuranttia tietoa antavat kotisivut voivat vaikuttaa mahdollisen asiakkaan ostopäätökseen negatiivisesti.

Yrityksen nettisivun tulisi ohjata vierailijaa vaivattomasti kohti haluttuja tavoitteita ilman, että niihin johtavat polut ovat epäselviä tai pahimmassa tapauksessa puuttuvat kokonaan. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kotisivun sisältö sekä rakenne parantaa sen käyttäjäkokemusta ja todennäköisesti nostaa sen sijoitusta Googlen maksuttomissa hakutuloksissa.

On erittäin tärkeä muistaa, että älypuhelin on sulautunut nykypäivän kuluttajan päivittäisiin rutiineihin kiinteästi. Yrityksen kotisivun on tarjottava hyvä käyttäjäkokemus myös mobiiliissa suurempien näyttökokojen ohella.

WordPress-pohjaiset kotisivut

WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutetut verkkopalvelut ovat helppoja ylläpitää itsekin, eikä hyvin tehdyn kotisivun toteutuksen jälkeen välttämättä tarvitse käyttää enää ulkopuolista apua päivitysten tai muutosten tekemiseen.

Vaikka WordPress-nettisivut onkin vaivatonta ylläpitää, niin niiden suunnittelu- ja toteutusvaiheessa on osattava ottaa huomioon sisällönhallintajärjestelmän ja käytettyjen lisäosien tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset. Jos näihin ei varauduta, niin kotisivujen ulkoasu saattaa muuttua tai pahimmassa tapauksessa osa sisällöstä voi kadota kokonaan näkyvistä.

Kotisivujen suunnittelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Kartoitetaan yhdessä tarpeenne, niin voimme antaa juuri teille räätälöidyn tarjouksen tarvitsemistanne kotisivuista.

Kartoitus

Mitä sisältöä ja toimintoja yrityksenne kotisivuilla pitäisi olla?

Suunnittelu

Kartoituksen perusteella tehdään alustava suunnitelma.

Ulkoasu

Saatte ehdotuksen kotisivun ulkoasusta ja toiminnoista.

Hyväksyminen

Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen siirrytään sivuston tuotantovaiheeseen.

Tuotanto

Nettisivun tai verkkopalvelun rakennus suunnitelmien pohjalta.

Sisältö

Toimitamme tarvittaessa myös sisällön, esim. kuvat, videot ja animaatiot.

Toimitus

Toimitamme valmiin ja toimivan tuotteen tarvittaessa jopa nopeallakin aikataululla

SEO

Muista kysyä hakukoneoptimoinnin lisäpalveluista!

Asiakkaitamme


Tommi Hynynen Photography

Tommi Hynynen Photography

Sivuston toteutus ja työpöytäversion taustavideon editointi asiakkaan omista materiaaleista.


Heponiemen Villa

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus kolmella eri kieliversiolla. Kuvien muokkaus ja käsittely.

Heponiemen Villa

Mika Kuki

Mika Kuki

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus.


BeAlive Health Club

Sivuston WordPress-kehitys asiakkaan toiveiden mukaisesti kahdella eri kieliversiolla.

BeAlive Health Club