Pieni hetki, lataa sisältöä...

Graafinen suunnittelu

Logot, grafiikat, videot, animaatiot ja painotuotteet markkinointiin
Etusivu / Palvelut / Markkinointimateriaalit
Kotisivut Yrityksille Uppie Digital

Markkinointimateriaalit digitaaliseen mediaan ja printtiin

Yrityksen ilmettä, markkinointia ja viestintää suunniteltaessa olisi hyvä olla mielessä selkeä kuva siitä mitä se haluaa viestinnällä saavuttaa, kenelle se viestintää kohdentaa ja miltä se haluaa näyttää. Johdonmukainen verkkoviestintä ja sen ulkoasu antaa viestinnän vastaanottajalle uskottavamman sekä luotettavamman kuvan yrityksestä.

Millaisen kuvan teidän yrityksenne antaa ulospäin?

Jokaisen yrityksen viestinnän tavoitteet ovat aina yksilöllisiä ja kohderyhmät erilaisia. Nämä seikat tulisi ottaa huomioon markkinointia ja siinä käytettäviä materiaaleja suunnitellessa. Ei ole olemassa yhtä markkinoinnin kaavaa joka sopii kaikille. Saman yrityksen kahdella eri tuotteella voi olla täysin erilaiset kohderyhmät, joista toiseen kuuluvat arvostavat enemmän tekstisisältöä ja toiseen kuuluvat haluavat nähdä tuotteen toimintaa havainnollistavia animaatioita.

Uppie tuottaa laadukkaat ja johdonmukaiset digitaalisen viestinnän materiaalit yrityksille. Olipa tarve sitten kokonaisen yritysilmeen luominen/uudistaminen tai vaikka vain markkinointiviestintään tarvittavan graafin tekeminen, niin Uppie auttaa. Toimitamme niin logot, grafiikat, painotuotteiden suunnittelun, kuten flyerit, esitteet, käyntikortit ja julisteet, kuin tarvittaessa myös yritys- ja mainosvideotkin.

Asiakkaitamme

Business Karting

Tapahtuman ilmeen suunnittelu. Logon suunnittelu ja toteutus. Painotuotteiden suunnittelu. Tapahtumavideon editointi ja sen visuaalien toteutus. Nettisivun suunnittelu ja toteutus.


Tommi Hynynen Photography

Nettisivun taustavideon editointi asiakkaan omista materiaaleista.


Logoja logoja..

Toteuttamiamme logoja.