Graafinen
suunnittelu

Logot, grafiikat, animaatiot ja painotuotteet markkinointiin
graafinen suunnittelu

Markkinointi­­materiaalit digitaaliseen mediaan ja printtiin

Yrityksen ilmettä, markkinointia ja viestintää suunniteltaessa olisi hyvä olla mielessä selkeä kuva siitä mitä se haluaa viestinnällä saavuttaa, kenelle se viestintää kohdentaa ja miltä se haluaa näyttää. Johdonmukainen verkkoviestintä ja sen ulkoasu antaa viestinnän vastaanottajalle uskottavamman sekä luotettavamman kuvan yrityksestä.

Minkälaisen kuvat teidän yrityksenne antaa ulospäin?

Jokaisen yrityksen viestinnän tavoitteet ovat aina yksilöllisiä ja kohderyhmät erilaisia. Nämä seikat tulisi ottaa huomioon markkinointia ja siinä käytettäviä materiaaleja suunnitellessa. Ei ole olemassa yhtä markkinoinnin kaavaa joka sopii kaikille. Saman yrityksen kahdella eri tuotteella voi olla täysin erilaiset kohderyhmät, joista toiseen kuuluvat arvostavat enemmän tekstisisältöä ja toiseen kuuluvat haluavat nähdä tuotteen toimintaa havainnollistavia animaatioita.
Uppie tuottaa laadukkaat ja johdonmukaiset digitaalisen viestinnän materiaalit yrityksille. Olipa tarve sitten kokonaisen yritysilmeen luominen/uudistaminen tai vaikka vain markkinointiviestintään tarvittavan graafin tekeminen, niin Uppie auttaa. Toimitamme niin logot, grafiikat, painotuotteiden suunnittelun, kuten flyerit, esitteet, käyntikortit ja julisteet, kuin tarvittaessa myös yritys- ja mainosvideotkin.

Tarvitsetko logon, painotuotteen suunnittelua tai vaikka uuden yritysilmeen?

Logo­referenssit