Pieni hetki, lataa sisältöä...

Kotisivut yritykselle

Mobiiliystävälliset nettisivut yrityksille ja yhdistyksille.
Etusivu / Palvelut / Kotisivut
Kotisivut Yritykselle

Laadukkaat ja edulliset kotisivut yrityksille avaimet käteen palveluna

Kotisivujen suunnittelun hinta alkaen 545€. Hinnat sisältävät nettisivun suunnittelun, toteutuksen ja toimituksen. Ei juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja.
Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous!

Toimivatko yrityksenne nykyiset kotisivut kaikilla laitteilla? Löytyykö nettisivuilta riittävästi tietoa yrityksestä ja sen palveluista? Tarjoaako sivusto hyvän käyttäjäkokemuksen?

Nämä kysymykset ovat isossa roolissa määritettäessä sivuston arvoa sen käyttäjälle. Kielteisesti edellä mainittuihin kriteereihin vastaavat kotisivut eivät ainakaan paranna yrityksestä tai sen tuotteista saatavaa mielikuvaa.

Paras lopputulos saavutetaan yhdessä kartoittamalla ja miettimällä minkälaiset kotisivut sopisivat parhaiten juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

HUOM! Tutustu myös kotisivun hakukoneoptimointiin ja miten sen avulla voidaan nostaa yrityksen sivuston näkyvyyttä Googlen ilmaisissa hakutuloksissa.

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti

Kun haluatte antaa yrityksestänne uskottavan ja luotettavan kuvan heti ostoprosessin alkuvaiheessa, niin yrityksen kotisivun on oltava ajan tasalla. Vanhentuneet ja epäkuranttia tietoa antavat nettisivut voivat vaikuttaa mahdollisen asiakkaan ostopäätökseen negatiivisesti.

Jopa tyylikkäät ja nykyaikaiset kotisivut voivat olla lähes arvoa tuottamattomia yritykselle, jos niiden sisältö on huonosti jäsennelty eikä vierailija tiedä mitä tehdä.

Yrityksen nettisivun tulisi ohjata vierailijaa vaivattomasti kohti haluttuja tavoitteita ilman, että niihin johtavat polut ovat epäselviä tai pahimmassa tapauksessa puuttuvat kokonaan. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kotisivun sisältö sekä rakenne parantaa sen käyttäjäkokemusta ja todennäköisesti nostaa sen sijoitusta Googlen maksuttomissa hakutuloksissa.

On erittäin tärkeä muistaa, että älypuhelin on sulautunut nykypäivän kuluttajan päivittäisiin rutiineihin kiinteästi. Yrityksen kotisivun on tarjottava hyvä käyttäjäkokemus myös mobiilissa suurempien näyttökokojen ohella.
WordPress Kotisivut Yritykselle

WordPress kotisivut yritykselle

WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutetut kotisivut ovat helppoja ylläpitää itsekin, eikä hyvin tehdyn suunnittelun ja toteutuksen jälkeen välttämättä tarvitse enää käyttää ulkopuolista apua sivuston päivitysten tai muutosten tekemiseen.

Vaikka WordPress-kotisivut ovatkin vaivattomia ylläpitää, niin niiden suunnitteluvaiheessa on osattava ottaa huomioon sisällönhallintajärjestelmän ja käytettyjen lisäosien turvallisuus sekä tulevaisuuden päivitykset. Jos näihin ei varauduta, niin kotisivujen ulkoasu saattaa muuttua tai pahimmassa tapauksessa osa sisällöstä voi kadota kokonaan näkyvistä.

Turvallisempi WordPress asennus

WordPress-kotisivujen maailmanlaajuinen suosio tuo mukanaan myös turvallisuusriskin. Verkossa liikkuu paljon ilkeitä robotteja, jotka yrittävät murtautua WordPress-sivustoille ja asentaa näille erilaisia haittaohjelmia. Jo asennettaessa julkaisujärjestelmää palvelimelle pitää ottaa huomioon seikkoja joilla parannetaan sivuston turvallisuutta. Kotisivujen murtovarmuutta voidaan myös parantaa erilaisten lisäosien avulla, millä vaikeutetaan huomattavasti robottien yrityksiä päästä käsiksi WordPress-asennuksen tiedostoihin.

Kotisivujen suunnittelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Kartoitetaan yhdessä tarpeenne, niin voimme antaa juuri teille räätälöidyn tarjouksen tarvitsemistanne kotisivuista.

Tavoitteiden määrittäminen

Mitä sisältöä ja toimintoja yrityksenne kotisivuilla pitäisi olla?

Suunnittelu

Kartoituksen perusteella tehdään alustava suunnitelma.

Ulkoasu

Saatte ehdotuksen kotisivun ulkoasusta ja toiminnoista.

Hyväksyminen

Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen siirrytään sivuston tuotantovaiheeseen.

Tuotanto

Kotisivun rakennus suunnitelmien pohjalta.

Sisältö

Toimitamme tarvittaessa myös sisällön, esim. kuvat, videot ja animaatiot.

Toimitus

Toimitamme valmiit ja toimivat kotisivut tarvittaessa jopa nopeallakin aikataululla

SEO

Muista kysyä hakukoneoptimoinnin lisäpalveluista!

Toimitettuja kotisivuja


Lapland Senses

Logon suunnittelu ja toteutus. Sivuston toteutus viitenä eri kieliversiona.

Kotisivut yritykselle Lapland Senses
Kotisivut yritykselle Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot

Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot

Sivuston ulkoasun uudistaminen ja rakenteen keventäminen.


Heponiemen Villa

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus kolmella eri kieliversiolla. Kuvien muokkaus ja käsittely.

Kotisivut yritykselle Heponiemen Villa

Kotisivut yrittäjälle Mika Kuki

Mika Kuki

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus.