Pieni hetki, lataa sisältöä...

Kotisivut yrityksille

Responsiiviset nettisivut yrityksille ja yhdistyksille.
Etusivu / Palvelut / Kotisivut
Kotisivut Yrityksille Uppie Digital

Laadukkaat kotisivut yrityksille ja yhteisöille
Kiinteään hintaan ilman juoksevia kuluja tai kuukausimaksuja

Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja toimitus alkaen 545€. Ota yhteyttä ja pyydä räätälöity tarjous!

Toimivatko yrityksenne nykyiset kotisivut kaikilla laitteilla? Löytyykö nettisivuilta riittävästi tietoa yrityksestä ja sen palveluista? Tarjoaako sivusto hyvän käyttäjäkokemuksen?

Nämä kysymykset ovat isossa roolissa määritettäessä sivuston arvoa sen käyttäjälle. Kielteisesti edellä mainittuihin kriteereihin vastaavat kotisivut eivät ainakaan paranna yrityksestä tai sen tuotteista saatavaa mielikuvaa.

Paras lopputulos saavutetaan yhdessä kartoittamalla ja miettimällä minkälainen nettisivusto vastaisi parhaiten juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

HUOM! Tutustu myös kotisivun hakukoneoptimointiin ja miten sen avulla voidaan nostaa yrityksen sivuston näkyvyyttä Googlen ilmaisissa hakutuloksissa.

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti

Kun haluatte antaa yrityksestänne uskottavan ja luotettavan kuvan heti ostoprosessin alkuvaiheessa, niin yrityksen verkkosivuston on oltava ajan tasalla. Vanhentuneet ja epäkuranttia tietoa antavat kotisivut voivat vaikuttaa mahdollisen asiakkaan ostopäätökseen negatiivisesti.

Jopa se tyylikkäin ja nykyaikaisin kotisivu voi olla lähes arvoa tuottamaton yritykselle, jos sen sisältö on huonosti jäsennelty eikä vierailija ei tiedä mitä tehdä.

Yrityksen nettisivun tulisi ohjata vierailijaa vaivattomasti kohti haluttuja tavoitteita ilman, että niihin johtavat polut ovat epäselviä tai pahimmassa tapauksessa puuttuvat kokonaan. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kotisivun sisältö sekä rakenne parantaa sen käyttäjäkokemusta ja todennäköisesti nostaa sen sijoitusta Googlen maksuttomissa hakutuloksissa.

On erittäin tärkeä muistaa, että älypuhelin on sulautunut nykypäivän kuluttajan päivittäisiin rutiineihin kiinteästi. Yrityksen kotisivun on tarjottava hyvä käyttäjäkokemus myös mobiiliissa suurempien näyttökokojen ohella.
Kotisivut Yrityksille Uppie Digital

WordPress-pohjaiset kotisivut

WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutetut verkkopalvelut ovat helppoja ylläpitää itsekin, eikä hyvin tehdyn kotisivun toteutuksen jälkeen välttämättä tarvitse käyttää enää ulkopuolista apua päivitysten tai muutosten tekemiseen.

Vaikka WordPress-nettisivut onkin vaivatonta ylläpitää, niin niiden suunnittelu- ja toteutusvaiheessa on osattava ottaa huomioon sisällönhallintajärjestelmän ja käytettyjen lisäosien tulevaisuuden ohjelmistopäivitykset. Jos näihin ei varauduta, niin kotisivujen ulkoasu saattaa muuttua tai pahimmassa tapauksessa osa sisällöstä voi kadota kokonaan näkyvistä.

Kotisivujen suunnittelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Kartoitetaan yhdessä tarpeenne, niin voimme antaa juuri teille räätälöidyn tarjouksen tarvitsemistanne kotisivuista.

Kartoitus

Mitä sisältöä ja toimintoja yrityksenne kotisivuilla pitäisi olla?

Suunnittelu

Kartoituksen perusteella tehdään alustava suunnitelma.

Ulkoasu

Saatte ehdotuksen kotisivun ulkoasusta ja toiminnoista.

Hyväksyminen

Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen siirrytään sivuston tuotantovaiheeseen.

Tuotanto

Nettisivun tai verkkopalvelun rakennus suunnitelmien pohjalta.

Sisältö

Toimitamme tarvittaessa myös sisällön, esim. kuvat, videot ja animaatiot.

Toimitus

Toimitamme valmiin ja toimivan tuotteen tarvittaessa jopa nopeallakin aikataululla

SEO

Muista kysyä hakukoneoptimoinnin lisäpalveluista!

Asiakkaitamme


Lapland Senses

Logon suunnittelu ja toteutus. Sivuston toteutus viitenä eri kieliversiona.

Lapland Senses - Premium Lodge
Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot

Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot

Sivuston ulkoasun uudistaminen ja rakenteen keventäminen.


Heponiemen Villa

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus kolmella eri kieliversiolla. Kuvien muokkaus ja käsittely.

Heponiemen Villa

Mika Kuki

Mika Kuki

Logon suunnittelu. Sivuston toteutus.